Kontakt

E-post: tomas.burvall@anod.se

Jag har mottagning i Bollnäs, Stockholm och Online.
Ring eller skicka mail så bokar vi tid.

Telefon: Tel: 070-2613086


Om Tomas Burvall:

 

För tre decennier sedan, när Tomas befann sig i en nedåtgående relation, inledde han terapi i hopp om att vända trenden. Efter flera år blev ändå beslutet att avsluta relationen. Det var då Tomas började reflektera: "Hur hamnade vi här? Varför beter vi människor oss på detta sätt?" Det blev startskottet på en resa där Tomas passion för psykologi och relationer blev tydlig. 

 

Tomas har efter den insikten fördjupat sig i studier av psykosyntespsykologi under fyra års tid. Han vidareutbildade sig sedan till relationsterapeut med fokus på IMAGO-metoden. Hans mentor var då den ledande auktoriteten på Imago-parrelationer Jette Simon som har utbildat terapeuter över hela världen. 

 

IMAGO-metoden används i över 30 länder, har hjälpt över 100 000 parrelationer. Dess grundare, Harville Hendrix och Helen Hunt, har även varit hedersgäster hos Oprah Winfrey vid flera tillfällen.

Idag har Tomas över två decenniers erfarenhet inom området. Genom sessioner och workshops har han hjälpt hundratals par att återfinna glädje och kärlek i sina relationer. Han har också hjälpt dem att förstå och utveckla verktyg för sund kommunikation och styrka i att övervinna hinder tillsammans. Hans strävan är att skapa relationer som är inte bara fyllda med kärlek, utan också bär möjligheten till en kontinuerlig utveckling.